αποφράξεις ΙΑΣΩΝ logo

  • Αποφράξεις

Πολυετή εμπειρία σε προσιτές τιμές

Η εταιρεία μας είναι απ’ τις πιο ειδικευμένες εταιρείες στις αποφράξεις και στους καθαρισμούς αποχετεύσεων. Δραστηριοποιείται στο χώρο πολλά χρόνια και διαθέτει την εμπειρία και τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα ώστε να δρα με ακρίβεια και ταχύτητα λύνοντας κάθε πρόβλημα απόφραξης που αντιμετωπίζετε.Τα συνεργεία απόφραξης διαθέτουν υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που σε συνδυασμό με τον άριστο εξοπλισμό και εξειδικευμένα υλικά εγγυώνται για την αποτελεσματικότητά τους.

  • Απολυμάνσεις

Εγκεκριμένα φάρμακα από το Υπουργείο Γεωργίας

Οι κίνδυνοι που προέρχονται από τα διάφορα παράσιτα σε οικίες και εργασιακούς χώρους είναι αρκετοί.

Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει της τοποθεσίας, των περιβαλλοντολογικών συνθηκών και της δραστηριότητας μιας επιχείρησης, οργανισμού ή οικίας. Τα παράσιτα μπορούν αν αναπτυχθούν με ταχύτατούς ρυθμούς και γι’ αυτό είναι σημαντικό το πρόγραμμα υπηρεσιών παρασιτολογικού ελέγχου να είναι προσαρμοσμένο στους παρασιτολογικούς κινδύνους που αντιμετωπίζετε.

Για παράδειγμα, κάποια παράσιτα αποτελούν πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο για ορισμένα είδη επιχειρήσεων: Οι σκώροι αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για επιχειρήσεις που έχουν ως αντικείμενο τα ρούχα και γενικότερα υφάσματα, οι κατσαρίδες για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο τροφίμων και οι κοριοί για τα ξενοδοχεία.

Βεβαιωθείτε ότι το δικό σας πρόγραμμα απολύμανσης καλύπτει τις συγκεκριμένες απειλές που αντιμετωπίζετε. Ο βαθμός ανοχής έναντι των παρασίτων διαφέρει ανάλογα με τους κινδύνους που αυτά ενέχουν σύμφωνα με τις δραστηριότητες και το είδος της επιχείρησής σας.

Για παράδειγμα, ένα ποντίκι σε εργοτάξιο-οικοδομή αποτελεί ενόχληση, ενώ ένα ποντίκι σε εργοστάσιο τροφίμων μπορεί να προκαλέσει σοβαρότατα προβλήματα στην επιχείρηση, προκαλώντας φθορές στις εγκαταστάσεις έως και οδηγώντας σε ποινική δίωξη τους υπευθύνους και την επιχείρηση.

Διασφαλίστε ότι το δικό σας πρόγραμμα απολύμανσης στοχεύει στο δικό σας επίπεδο κινδύνου. Τα τρωκτικά όπως ποντίκια και αρουραίοι στην οικία ή στο κήπο σας δεν εγκυμονούν μόνο σοβαρούς κινδύνους στην καταστροφή υλικών αγαθών όπως καταστροφή υφασμάτων, εργαλείων, μερική ή ολική καταστροφή κτηρίων, καλλιεργειών, λουλουδιών κλπ. αλλά και σοβαρότατους κινδύνους για την υγεία σας.

  • Αντλήσεις υδάτων

Σύγχρονος εξοπλισμός, άμεση ανταπόκριση

Τα ασυνήθιστα καιρικά φαινόμενα τα οποία πλήτουν τα τελευταία χρόνια την Χώρα μας έχουν ως αποτέλεσμα το φράξιμο των φρεατίων αλλά και την πλημμύρα υπογείων χώρων κυρίως το χειμωνα με τις έντονες βροχοπτώσεις.

Η εταιρεία μας, διαθέτοντας βυτιοφόρα και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας παρέχει υπηρεσίες άντλησης υδάτων ή λυμάτων σε οποιοδήποτε μέρος μας καλέσει ο πελάτης. Κατανοώντας τη σημαντικότητα μιας τέτοιας κατάστασης, η έλευση του προσωπικού μας στο χώρο του προβλήματος γίνεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και η άντληση των υδάτων γίνεται άμεσα με επαγγελματισμό και ευσυνειδησία καταβάλλοντας το μέγιστο των προσπαθειών μας.

Σε περίπτωση που μετά την άντληση των υδάτων ή των λυμάτων χρειαστεί επιπλέον απόφραξη κάποιου φρεατίου ή βόθρου το προσωπικό μας με τον άριστο επαγγελματισμό που το χαρακτηρίζει θα εκτελέσει άμεσα τις απαιτούμενες ενέργειες έτσι ώστε ο πελάτης να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στο μέλλον σχετικά με αυτά.

  • Ανακαινίσεις

Ανανεώστε τον χώρο σας, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς

Οι εταιρία Αποφράξεις ΙΑΣΩΝ, αναλαμβάνει την ανακαίνιση της οικίας ή του καταστήματός σας, υπεύθυνα και με σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές.

Μεταξύ άλλων αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση ειδών υγιεινής (λεκάνες, νιπτήρες, βρύσες, μπανιέρες και ντουζιέρες), τοποθέτηση εντοιχισμένων καζανακίων, φίλτρων νερών κ.α.

Αναλαμβάνουμε την μελέτη υδραυλικών εγκαταστάσεων και τον εντοπισμό και την άμεση αποκατάσταση διαρροών.

Περιοχές Κάλυψης

Αναλαμβάνουμε όλες τις περιοχές της Αττικής! Για δικιά σας διευκόλυνση επικοινωνείτε με τα παρακάτω τηλέφωνα

Πειραιάς και Νότια Προάστια Αττικής

Αττική Βόρεια και Ανατολικά Προάστια

Κέντρο Αθήνας και Δυτικά Προάστια Αττικής

Τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης

Για όλη την Αττική